Hvad sker der i Ukraine?

Krigen raser i Ukraine. Rusland har invaderet landet, der støttes af det meste af verden via sanktioner og støtte som fx våbenhjælp. Men hvad er op og ned i konflikten? Vi prøver at komme lidt bagom konflikten.

Rusland mod USA?

Vi følger op på snakken om krisen i Ukraine. For nogle uger siden havde vi ruslandskender Erik Kulavig i studiet til en snak om konflikten i Ukraine. Krisen udviklede sig ikke helt som vi havde håbet og derfor følger vi nu op på den første podcast. Vi har forstærket os med USA-ekspert Anne Mørk fra SDU og kigger på om krisen reelt er en konflikt mellem Rusland og USA, og ikke mindst løsningsmulighederne. 

Hvad sker der i Ukraine

Fronterne er trukket skarpt op i Ukraine. Men hvad er det egentlig, der sker? Og er der en vej ud af krisen uden at parterne behøver at skyde på hinanden og hvad er egentlig baggrunden for konflikten. I selskab med Ruslands ekspert Erik Kulavig dykker vi ned i årsagerne til krisen i Ukraine. I selskab med Ruslands ekspert Erik Kulavig dykker vi ned i årsagerne til krisen i Ukraine. 

Podcasten er optaget inden Rusland invasion af Ukraine.